Canderel-makeutusainepuriste

Canderel-makeutusainepuriste

Kuumien juomien makeuttamiseen tarkoitetut Canderel-makeutusainepuristeet makeuttavat juomasi kuten sokeri, mutta huomattavasti kevyemmin. Yksi Canderel-puriste vastaa makeudeltaan yhtä sokeripalaa tai teelusikallista sokeria, mutta sisältää 98 % vähemmän kaloreita.

Canderel on lähes kaloriton makeutusaine, joka maistuu aidolta sokerilta ilman ikävää jälkimakua. Canderelin hyvä maku tulee aspartaamin, asesulfaami-K:n sekä tietyn aromin tarkoin testatusta, ainutlaatuisesta yhdistelmästä. Canderel-puristeet ovat hammasystävällisiä ja sopivat erinomaisesti painonhallinnan tueksi sekä diabeetikoille.

Puristeet on pakattu helposti mukaan otettaviin, tyylikkäisiin annostelijoihin.

100 kappaleen täytettävä puristeannostelija sopii sekä kahvipöytään että mukaan otettavaksi vaikkapa taskuun pienen kokonsa ansiosta.
Isompi 300 kappaleen puristeannostelija mahtuu hyvin reissuun mukaan otettavaksi ja yhtä hyvin se sopii myös kahvipöytään.
Edullinen pahvinen 5 x 100 kpl:een täyttöpakkaus on ekologinen ja kätevä tapa täyttää Canderel-puristeiden pöytäannostelija.

Ravintosisältö Per puriste (85 mg)
Per 100 g
Energiaa
1,3 kJ /
0,3 kcal
      1503 kJ / 358 kcal  
Rasvaa 0 g 0 g
Hiilihydraatteja,       joista sokereita
0,07 g
0,06 g
79 g
73 g
Proteiinia 0,01 g 9,6 g
Suolaa 0 g 0,1 g

Ainesosat: Laktoosi (maidosta), makeutusaineet: aspartaami (10%), asesulfaami-K (6,7%), stabilointiaineet: mikrokiteinen selluloosa, kroskarmelloosi, aromi. *Sisältää fenyylialaniinin lähteen.