Mokkapalat
24 kpl
AINEKSET
Pohja:
4 munaa
2 dl Canderelia
3,5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl sulatettua rasiamargariinia (60 %)
1,5 dl rasvatonta maitoa
Päälle:
200 g maustamatonta kevyttuorejuustoa
1,5 dl Canderelia
1 dl kaakaojauhetta
2-3 rkl kylmää kahvia
Pinnalle:
Kookoshiutaleita, nonparelleja tai strösseleitä
Vatkaa munat ja Canderel kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Lisää jauhoseos siivilän läpi vaahdon joukkoon. Lisää sulatettu margariini sekä rasvaton maito ja sekoita kaikki aineet varovasti nostelemalla tasaiseksi taikinaksi.
Levitä taikina tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperin päälle pieneen uunipannuun (noin 20 x 25 cm). Paista 175 asteen uuninlämmössä noin 20 minuuttia.
Sekoita keskenään kaikki kuorrutusaineet tasaiseksi ja notekaksi tahnaksi. Levitä kuorrutus jäähtyneen pohjalevyn päälle ja ripottele pinnalle kookoshiutaleita, nonparelleja tai strösseleitä. Leikkaa levy terävällä veitsellä pieniksi neliöiksi. Nauti!