Canderel_Tiikerikakku_ilmansokeria_web

Tiikerikakku

Noin 10 annosta

AINEKSET

3  munaa
2 1/4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
11 kukkurallista rkl Canderel makeutusjauhetta
150 g vähärasvaista margariinia taikinaan ja
10 g kakkuvuoan voitelemiseen
0,5 dl Canderel Cankao -jauhetta (vaihtoehtoisesti sokeritonta kaakaota)
1/2 sitruunan kuori
puolikkaasta vaniljatangosta pitkittäin
puolitettuna raaputetut siemenet

 

VALMISTUS

Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Sekoita munat, jauhot, leivinjauhe ja Canderel
makeutusjauhe suuressa kulhossa. Lisää sulatettu margariini ja jaa seos kahteen osaan.
Siivilöi toiseen osaan Cankao-jauhe ja lisää toiseen sitruunankuori ja vaniljan siemenet.

Voitele kakkuvuoka ja kaada seokset siihen kerroksittain raitojen aikaansaamiseksi.
Paista 30 minuutin ajan. Testaa kakun kypsyys hammastikulla. Kakku on valmis, kun
tikkuun ei tartu taikinaa.